De 2de nieuwe singel van Buurland

0
1086
©CNR

Na hun eerste singel van Buurland Fiks mij na hun deelname aan The Band komen Jannes,jelle, Laurens en Lennart nu uit met hun 2 de nieuwe singel.Deze verscheen vandaag in onze mailbox.Hun 2de singel kreeg als titel”Ik wil”.Het nummer klinkt wel goed in de oren.Ik wil komt er vaak in voor Proficiat Jannes,Jelle, Laurens en Lennart met jullie nieuwe singel

Ruim 3 maanden na de finale van het VTM-programma “The Band“, het programma waaruit de formatie “BUURLAND” ontstond, is er nu een opvolger klaar voor de debuutsingle “Fiks Mij“. “Ik Wil” is de titel van deze nieuwe single waarvoor de jongens samenwerkten met het team van Westminsterstudios. Een frisse sound voor een warme verderzetting van de zomer!

Ik Wil” is vanaf vrijdag 4 augustus a.s. digitaal beschikbaar als download of via streaming.