3D World in Kursaal Oostende

0
192
@Kursaal Oostende

3D World Magic & Fun is terug in Kursaal Oostende! Beleef van 7 juli tot 2 september de leukste fun- en doe-expo en acteer in je favoriete 3D-decor of ontdek de nieuwste technologische attracties. Een leuke uitstap met het hele gezin of met een groep vrienden en kennissen. 3D World? Dat is magic en fun!

VROEGBOEKKORTING
Nog tot 31 mei 2018!

Geniet nog tot en met 31 mei 2018 van een vroegboekkorting van 3 euro per ticket!

  • Volwassenen: € 12,50 > nu € 9,50
  • Kinderen (<12 j): € 9 > nu € 6
  • Senioren (+65 j): € 10,50 > nu € 7,50
  • Studenten: € 10,50 > nu € 7,50

Bestel vandaag nog uw voordelige tickets! Uw koopt een ticket voor een datum naar keuze, maar de tickets blijven de hele periode geldig. Van 7 juli tot 2 september 2018.

Info & Tickets

3D WORLD, WAT IS DAT EIGENLIJK?

Vergeet je fototoestel of smartphone niet!
Jij zorgt tijdens je bezoek zelf voor een album vol knotsgekke aandenkens. Essentieel daarbij is een fototoestel of je smartphone!

Jij bent de ster van het decor!
3D World Magic & Fun neemt je mee naar de grote wereldattracties. Poseer aan de toren van Pisa, trotseer de Grand Canyon of doe gek aan de Big Ben of aan de Taj Mahal. Of waarom niet gewoon aan onze Belgische kust? Niet enkel kinderen zullen zich amuseren want er werd heel regelmatig aan de ouders en grootouders gedacht

De leukste 3D-technologie
Aan 3D-animatie geen gebrek. Je zal een videoboodschap kunnen sturen naar je vrienden of familie vanop bekende plaatsen in de wereld, een mix van leuke 3D-films bekijken en een heuse 360° bodyscan van je lichaam laten maken. Plots verschijnen er vanuit de grond twee skeletten in een intieme dans, zie je jezelf op onverwachte momenten en maak je een bijzondere tocht op zee. Knettergekke toestanden die je soms niet voor mogelijk acht!