Alvaro Soler brengt nieuwe versie ‘La Cintura’ met Flo Rida & TINI

0
429

‘La Cintura’ dansen rond de planeet. De heerlijke single door Alvaro Soler, waarin hij ontwapenend over zijn slechte dansende capaciteiten zingt, is goed op weg om een wereldwijde hit. Na de release aan het einde van maart, de track shot rechtstreeks naar #5 in de wereldwijde iTunes charts, en heeft sindsdien de Airplay Top-10 in heel Europa gedomineerd. Het is een miljoen keer per dag via Spotify gestreamd en verkoop van goud en platina in talrijke Europese landen zoals Spanje, Italië, Finland en Zwitserland al heeft genoten.
Alvaro’s debuutalbum, ‘Eterno Agosto’, met de hits ‘Sofia’ (#1 in 17 landen, in de Top 5 in 30 landen), ‘El Mismo Sol’ en ‘Yo Contigo, Tú Conmigo (The Gong Gong Song)’ overgehaald heeft 30 goud, platina en diamant awards in totaal. Het YouTube-kanaal van de triple “Latijns-Amerikaanse muziek Award” kandidaat is elke dag keek door 1.7 verrukt fans, die de zoon van een Spaanse moeder en een Duitse vader voor zijn humor en down-to-earth natuur ook wat zijn liedjes houden.

“Terwijl ik de tekst van ‘La Cintura’ aan het schrijven was, ik dacht dat de hele tijd dat ik moet laten het woord ‘Cintura’, of ‘hip’, uit het refrein, want ik vreselijk danser ben. Maar toen dacht ik: waarom niet ik alleen schrijven over deze zwakte-het feit dat ik als een echte idiot eruit wanneer ik ben dansen?! Wat is nog meer cool is dat ik momenteel krijg video’s verzonden naar me van over de hele wereld waar mensen op het lied dansen. ”

Het is juist deze kracht die op dit moment zo’n een besmettelijke internationale dynamiek die ook gecharmeerd muziek sterren uit andere continenten heeft vonken. In de nieuwe versie van ‘La Cintura’, ons multi-platina rapper Flo Rida en de Argentijns acteur en zanger TINI kunnen worden gehoord, die werd beroemd over de hele wereld voor haar hoofdrol in de telenovela ‘Violetta’ en haar zang voor de Spaanse versie van ‘Let it Go “(“bevroren”) , en die heeft nu vijf miljoen Instagram-volgers.

Deze opvallende trio geeft nu de perfecte toegevoegd effect aan ‘La Cintura’, heupen in alle regio’s van de wereld-sway aanbrengen met een multinationale ritme. De zomer is geenszins een einde, en de wereld is nog steeds dansen op Alvaro Soler!