Andy Peelman neemt manager onder de arm

0
652

Andy Peelman (34) is heel populair en dreigt het slachtoffer te worden van zijn eigen populariteit.Daarom neemt de Buurtpolitie acteur nu ook een manager onder zich.Die moet zijn agenda beheren en voor wat meer vrije tijd zorgen vertelt de acteur deze week aan Story.

Andy Peelman is tegenwoordig overal:In de Buurtpolitie speelt hij als inspecteur Koen en in zijn eigen progamma Wakandy op VTMKZOOM en binnenkort staat hij nog op de planken in het theaterstuk Wie wordt de man van Wendy?Toch is Andy niet bang voor overdaad “We waken daarover door niet op alles ja te zeggen”Op dat vlak is zijn vrouw een goede handrem zegt hij aan Story.Bovendien heb ik vanaf 1 september ook een manager.Ik wou bovenal iemand die mijn agenda beheert vertelt hij aan Story.Kortom de manager komt er op de vraag van mijn vrouw.Van Tine heeft hij nog geen klachten gekregen ze weet het als ik het moet zeggen als ze het gehad heeft met de drukte.Neen de manager komt er vooral omdat hij het me zelf voorstelde.Ik ben heel hard aan het gaan en volgens hem hou ik dit tempo niet vol.Maar het is goed dat er nu iemand over waakt dat het me niet allemaal te veel wordt.In plaats van twee jaar hard te gaan, willen we tien jaar goed gaan.Vertelt Andy.

Er zijn toch nog kwatongen die zeggen dat hij niet kan acteren:En dat begrijp ik.Ik ben geen acteur.Dit is gewoon uit de hand gelopen hobby.Maar nu krijg ik de kans om te tonen wat ik in mijn mars heb, dus laat ons hopen dat ze achteraf zeggen:Andy heeft ons aangenaam verrast.

Ondertussen zit Andy aan het tiende seizoen van De Buurtpolitie.Maar hij is het nog niet beu.Zolang de kijkers het leuk vinden en naast negatieve ook positieve feedback krijg ga ik voort.Vooral omdat hij het graag doet.Als die uitdaging ooit weg is dan stop ik ermee.Maar voor alle duidelijkheid dat ik nog niet het geval.

Wie Andy aan het werk wilt zien op de planken.Speelt hij vanaf 11 oktober vier weken lang.Wie wordt de man van Wendy? In het Fakkeltheater in Antwerpen.Ticketes via www.uitgezonderd.be