In BESTE KIJKERS gaan WILLIAM BOEVA EN NATALIA IN DUET

0
476
©Medialaan

Op woensdag 7 maart wordt de studio van Beste Kijkers omgetoverd tot boksarena. Niemand minder dan de strijdvaardige Natalia, die binnenkort zal vechten om de eer in Boxing Stars, vergezelt Tine Embrechts voor een flinke portie girlpower. Ook Sven De Ridder heeft een ‘vechtersbaasje’ meegebracht: William Boeva, die in zijn vrije tijd ook af en toe zijn bokshandschoenen aantrekt.

Wat voor nonsens krijg je als je de tekst van Natalia’s ‘I’ve only begun to fight’ door Google Translate gooit? Natalia demonstreert het in een uniek duet met William. Sven heeft deze week een transformatie ondergaan: de wijsheid komt blijkbaar tegenwoordig in de vorm van een grote snor. Dat maakt hem wel een héél gemakkelijk slachtoffer…

Het panel zoekt ook antwoorden op enkele van de meest prangende tv-vragen van de afgelopen week. Wat verzon een Nederlandse man zodat auto’s niet meer door zijn straat vlammen? En wat staat op de buik van een Brit zodat iedereen hem wil aaien? Aan de teams om het te achterhalen.