BOER ZKT VROUW trekt DE WERELD ROND VAN START MET EXTRA LANGE AFLEVERING

0
420
©vtm

Nooit eerder in de geschiedenis van Boer zkt Vrouw werd zo massaal gereageerd. Honingwijnboer Bjorn, cowboy Jan, zorgboer Jitse, olijfboer Manu en melkveeboer Jeroen werden overspoeld door brieven, mails, videoboodschappen en pakjes. Meer dan 1500 vrouwen wilden niets liever dan ‘hun’ Belgische boer uit het buitenland te leren kennen.

Dat het er zoveel waren, wisten de boeren bij aanvang van de opnames nog niet en het nieuws sloeg dan ook in als een bom. Zeker bij de in Australië wonende Jan, die zich maar liefst door 789 brieven en pakjes moest worstelen om een tiental favoriete briefschrijfsters uit te nodigen voor een speeddate. Een dag én nacht volstonden niet eens om alle brieven te lezen, ook de dag erna dook hij nog verder in de stapel brieven.

Op maandag 3 september zien we in een extra lange aflevering van Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, hoe de boeren terug voet zetten op Belgische bodem, klaar voor een zot avontuur in ons eigen land. Veel tijd om te recupereren van de reis is er echter niet, want hun briefschrijfsters komen zich meteen in levende lijve voorstellen. Iets waarvan de nietsvermoedende boeren totaal niet op de hoogte zijn. “Zoveel schoon vrouwvolk”, daar zijn ze niet op voorbereid…

Nadat ze van de eerste schok bekomen zijn, duiken de boeren in hun vele brieven, pakjes en videoboodschappen om een weloverwogen beslissing te maken. Ieder van hen mag immers maar tien vrouwen uitnodigen voor een speeddate. Dat dat geen makkelijke klus is, blijkt al snel een understatement.

 MAANDAG 3 SEPTEMBER 2018 OM 20.35 BIJ VTM