De bekendste televisiehond SAMSON al DJ

0
23
©Studio100
Samson & Gert bestaan intussen 28 jaar, maar ze blijven immens populair bij kinderen én volwassenen, dankzij de gigantische nostalgiefactor die gepaard gaat met het duo! Speciaal voor de allereerste fans van toen komen Samson & Gert op 29 november met een nieuwe verrassende en  ietwat atypische single: Samson is a DJ, waarvoor eveneens een clip zal worden opgenomen vanavond tijdens #Throwback Thursday in het Sportpladijs.
Heel wat generaties jongeren zijn opgegroeid met Samson & Gert en zijn stiekem nog steeds fan van hun kinderhelden. Speciaal voor hen hebben Samson & Gert een nieuwe single gemaakt, die aansluit bij moderne dancemuziek.
Gert Verhulst: “We zijn ongelooflijk blij dat de jeugd van toen én nu ons blijft volgen. Speciaal voor onze eerste fans is er nu deze knaller: Samson is a DJ!”
Samson & Gert blijven natuurlijk ook bestaan voor jonge kinderen. Zo blikten Samson & Gert nog maar net hun traditionele kerstsingle in, namelijk Lieve kerstman die op 8 december uitkomt. Een nummer dat ook te horen zal zijn in de jaarlijkse Kerstshow. En die Kerstshow is ondertussen een echte klassieker geworden: tijdens de sfeervolle kerstvakantie met het hele gezin genieten van een uitstap naar de Samson & Gert Kerstshow in Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt. Een even sfeervolle show als voorgaande jaren met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. 
=> Kerstshow: vanaf 23 december 2017 in Plopsaland De Panne en Hasselt.
De release van deze clip is op vrijdag 1/12 en zal vanaf 18u te zien zijn op Studio 100 TV en Samson & Gert YouTube kanaal.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6srVuafWp80&feature=youtu.be&utm_source=Pers&utm_campaign=1b15fb6606-EMAIL_CAMPAIGN_2017_11_28&utm_medium=email&utm_term=0_8212443603-1b15fb6606-97988261