DIMITRI VEGAS EN LIKE MIKE DOEN OPROEP NAAR TIPS IN FAROEK LIVE

0
330
@Vtm

OPSPORINGSPROGRAMMA MET LIVE REACTIES VAN KIJKER, VANAVOND 24 APRIL OM 21.40 BIJ VTM

Tijdens één van de optredens van Dimitri Vegas en Like Mike in het Sportpaleis in Antwerpen in december van vorig jaar brak er een vechtpartij uit. Eén man viel enkele andere concertgangers aan. Hij sloeg één iemand bewusteloos waardoor het slachtoffer met spoed in het ziekenhuis moest worden opgenomen en enkele dagen in levensgevaar verkeerde. Dimitri Vegas en Like Mike vinden het erg dat dit is gebeurd. Via FAROEK Live doen ze een oproep naar tips over deze zaak. Ze hebben een video opgenomen waarin ze zeggen dat ze graag concerten geven en zien dat mensen plezier maken, maar dat ze absoluut tegen geweld zijn.

In FAROEK Live praat presentator Faroek Özgünes ook met het slachtoffer zelf, de jongen die enkele dagen in levensgevaar verkeerde. Hij liep een hersenbloeding en een schedelbreuk op en hij is vandaag, vier maanden na de vechtpartij, nog altijd niet volledig hersteld. De politie geeft in FAROEK Live zoveel mogelijk details over de verdachten en hoopt via tips van kijkers een doorbraak te krijgen in het onderzoek.

In FAROEK Live komt vanavond ook de mysterieuze verdwijning van Brian Borms aan bod. De jongeman was 23 toen hij op 31 mei van vorig jaar spoorloos verdween. Zijn moeder vertelt aan Faroek Özgünes wanneer ze hem voor het laatst heeft gezien. Ze hoopt dat tips van kijkers haar meer duidelijkheid zullen geven over wat er met haar zoon is gebeurd. Patrick Willocx van de federale gerechtelijke politie van Oost-Vlaanderen geeft vanavond live in de studio toelichting. Hij zal vertellen wat ze tot nu toe met zekerheid weten over de verdwijning en wat niet.

Verder toont FAROEK Live vanavond ook duidelijke beelden van twee verdachten van een woninginbraak in Kraainem.

In het nieuwe FAROEK Live probeert VTM-journalist en gerechtsspecialist Faroek Özgünes samen met de kijkers misdrijven op te lossen. Het opsporingsprogramma gaat helemaal live. Zo kan Faroek de hele uitzending door kijkers op de hoogte houden van de tips die binnen komen.