ERIKA VAN TIELEN SPEELT PITTIGE AMÉLIE IN FAMILIE

0
881

VANAF JANUARI 2017 OP HET SCHERM

Dat Lars De Wulf (Kürt Rogiers) houdt van vrouwelijk schoon, is een publiek geheim. Binnen enkele maanden krijgt de womanizer in Familie een nieuwe, knappe jongedame aan zijn zijde. De pittige Amélie duikt op bij Fashion en zorgt voor verrassingen. Met Amélie maakt ook Erika Van Tielen haar intrede in de populaire daily. Dat maakte ze vanochtend zelf bekend in de ochtendshow van Sam De Bruyn en haar zus Heidi op Qmusic.

De aandachtige Familie-kijker hoorde Lars De Wulf de voorbije weken al eens telefoneren met “Amélieke“. Het mysterieuze personage riep meteen heel wat vragen op. Maar wie ís Amélie? “Amélie is een ietwat rebelse en mysterieuze jonge vrouw uit het entourage van Lars“, verklapt Erika Van Tielen. “Ze is ambitieus en joviaal, maar heeft ook een minder fraaie kant. Amélie was altijd een zorgenkind en kende een minder fraai verleden. Ik kijk er enorm naar uit om mijn tanden in deze rol te zetten.”

Erika Van Tielen maakte haar acteerdebuut in Frits & Freddy en was nadien nog te zien in Zot van A. en Crimi Clowns. Met haar rol in Familie heeft ze de smaak van het acteren na lange tijd opnieuw te pakken. “Mijn eerste opname staat pas midden november gepland, maar alles wordt nu volop voorbereid. Ik merk nu al dat de sfeer op de set bijzonder warm is. De collega’s zijn stuk voor stuk gepassioneerd en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken. Na een lange periode met enkel presentatiewerk word ik toch weer even uit mijn comfort zone getrokken. Maar het voelt goed en juist. Amélie is best een pittig personage dat niet op haar mondje is gevallen. En ik krijg ook een totaal nieuwe look… spannend!” Erika staat op 15 november 2016 voor het eerst op de set en is vanaf januari 2017 op het scherm te zien.

https://www.bol.com/nl/upload/partnerprogramma/161104_sint_keuze_pp_500x500.jpg

 

Bron:VTM

Foto:VTM