Expeditie Robinson start met de klassiekers: de evenwichtsproef, kampverdeling, eerste eilandraad – maar waar is de vuurstick?

0
353
©Vier

De kaarten worden meteen geschud: wie verlaat Robinson als eerste?

Een half jaar geleden schreven tweeduizend Vlamingen zich in om mee te doen aan één van de hardste, meest meedogenloze en avontuurlijkste programma’s ooit.  Jonas, Nele, Fré, Thomas, Luc, Emilie, Angelo, Oona, Imke, Lisa, Gilles, Robbe, Chloe, Lesley, Annick, Arnaude en Anton haalden de strenge selectie en laten vanaf morgen zien wat ze waard zijn in de keiharde overlevingsstrijd om de felbegeerde Robinsontitel en prijs van 25.000 euro.

De strijd gaat meteen van start met de klassieke evenwichtsproef: de twee avonturiers die erin slagen om het langst overeind te blijven tijdens de beroemde proef op de balk, mogen zich team captains van Kamp Noord en Kamp Zuid noemen. De kaarten worden meteen geschud.

Op de eilanden ontdekken de twee kampen een kist met daarin de meest essentiële benodigdheden om te overleven. Eén belangrijk item ontbreekt echter: de vuurstick. De expeditieleden moeten zelf vuur maken, en het is meteen duidelijk dat het back to basics wordt en er geen cadeautjes worden uitgedeeld.

Expeditie Robinson – Morgen om 20u35 bij VIER