Gers Pardoel heeft een NIEUWE SINGLE: Hold Up

0
405

Nieuwe single van Gers Pardoel X Mennoboomin – Hold Up nu overal te beluisteren!

Onlangs heeft Mennoboomin officieel getekend op het GoudRocc label. Menno en Gers zijn samen de studio in gegaan en hieruit is een EP, met daarop 7 tracks, gekomen.

Op 6 juli zal de EP genaamd ‘Juli’ te beluisteren zijn op alle streamingsdiensten. Maar eerst trappen we af met de single ‘Hold Up’ welke vanaf vandaag overal te beluisteren is!

Mennoboomin

Sinds 2015 is Mennoboomin lid van het collectief Anbu Gang. Zij hebben inmiddels 5 platen uitgebracht met o.a. de hits ‘Barkie Op Zak’, ‘Gang Gang’ een samenwerking met Kempi en Victoire, ‘Aan De Lijn’, ‘Nachtleven’, ‘Bitch Je Wou Mee’ en de meest recente track ‘Gedachtes’ welke is geproduceerd door Gers Pardoel. Mennoboomin is een echte creatieveling, naast het schrijven van muziek regisseert hij ook zijn eigen videoclips en maakt hij artworks.

Op dit moment is Mennoboomin druk bezig met nieuwe muziek maken. En tourt hij deze zomer langs alle grote festivals zoals; Lowlands, Wish Outdoor ( België), Indian Summer, Splash ( Duitsland), Mysteryland en Tomorrowland.

Gers Pardoel
Gers Pardoel werd bekend door zijn samenwerking met The Opposites op de single ‘Broodje Bakpao’, die de Platina Award kreeg. Daarnaast is hij vooral bekend met zijn hits ‘Ik Neem Je Mee’,’Bagagedrager’ en ‘Louise’. Inmiddels heeft hij de Lotto Arena in Antwerpen al twee keer uitverkocht in maart 2018 en speelt hij er op 23 maart 2019 weer. Gers is een workaholic van de puurste soort, zonder daar zijn jonge gezinnetje mee te verwaarlozen. Zijn laatste album ‘Voor M’n Kids’, welke de Gouden Status heeft, is daar het perfecte voorbeeld van. Deze zomer zie je Gers met zijn band op festivals in Nederland en België en hij zal dit najaar deze landen ook bezoeken in de theaters. Tevens maakt Gers dit najaar zijn debuut als jurylid bij ‘The Voice Kids België’.

De officiële merchandise van Mennoboomin en Gers Pardoel vind je hier:
http://bit.ly/webshopMennoboomin
http://bit.ly/webshopGers

Volg Mennoboomin
instagram https://www.instagram.com/mennoboomin/?hl=nl
youtube https://www.youtube.com/channel/UCp_WIdG898fpaipg8Z5YtLw
spotify https://open.spotify.com/artist/1NnCQBhIXGClPIkH3v104f