Gers Pardoel vergezelt Kraantje Pappie, Soufiane Eddyani en Jebroer op RAP NL in Antwerpse Lotto Arena

0
51
©houseofentertainment.be

Wekelijks zie je hem als jurylid in Steracteur Sterartiest en het voorbije weekend was hij één van de smaakmakers op het Marktrock Indoor in het Sportpaleis. Volgend jaar geeft hij twee soloconcerten in de Lotto Arena en die zijn nagenoeg uitverkocht, want zo populair is zanger, rapper Gers Pardoel in Vlaanderen. ‘Ik neem je mee’ (dubbel platina), ‘Bagagedrager’ (goud) én ‘Louise’ (goud) waren bij ons de eerste lading hits die resulteerden in het gouden debuutalbum ‘De wereld is van jou’ en opvolger ‘De toekomst is van ons’. Dit voorjaar nam Gers deel aan het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’ en dat legde hem geen windeieren. Zijn interpretatie van de Clouseau-klassieker ‘Anne’ was een voltreffer, net als ‘Boeng’ er ook boenk op was. De grootste hit uit het programma scoorde Gers met ‘Zo bijzonder’, een liedje dat nog steeds dagelijks wordt gedraaid op de radio en uitgroeide tot Gers-klassieker. Dit jaar was het Vlaamse luik van Gers z’n theatertournee stijf uitverkocht en bij het begin van de zomer zorgde zijn Sunset-concert in Oostende voor een ware volkstoeloop en overrompeling.

Bijzonder

De sympathieke Gers Pardoel is hot in Vlaanderen, getuige het succes van z’n huidige single ‘Ma chérie’ die aan hoge snelheid, dagelijks voorbijkomt op de radio. Ook het in november verschenen nieuwe album ‘Voor m’n kids’ doet het bijzonder goed in de Ultratop- en streaminglijsten. Wie had vooraf durven denken dat Gers z’n carrière zo’n hoge vlucht zou nemen, toen hij bij The Opposites debuteerde met ‘Broodje Bakpao’. “Ik luister naar Engelstalige teksten voor inspiratie en ik gebruik in mijn liedjes woorden die niet zo gangbaar zijn in songteksten, zoals bijvoorbeeld ‘Bagagedrager’. Misschien valt daarom mijn werk zo in de smaak in Nederland én Vlaanderen. Ik maak in eerste instantie muziek om een goed gevoel te krijgen en als anderen dat waarderen, dan is mijn missie geslaagd. Er zijn wel eens mensen die de discussie aangaan en vinden dat ik meer moet rappen dan zingen, maar dat vind ik zinloos, want ik maak namelijk geen muziek volgens de regels.

Zaterdag 19 mei 2018 keert Gers terug naar het begin van zijn carrière en deelt hij het podium met o.a. Kraantje Pappie, Soufiane Eddyanie en Jebroer, tijdens de eerste editie van het indoorfestival Rap NL, dat plaatsvindt in de Antwerpse Lotto Arena. “Met Gers Pardoel voegen we een veelzijdig vakman toe aan onze affiche. Dagelijks is hij gemotiveerd bezig met muziek. Hij heeft gelijk als hij zegt dat een makkelijk nummer schrijven, het moeilijkste is wat er bestaat, maar zijn hits bewijzen dat hij die kunst beheerst en dat hij zijn publiek bijzonder goed aanvoelt. Het is fijn dat we hem konden strikken voor Rap NL. De komst van Gers naar ons festival, is een match made in heaven, waar wij als organisatoren en zeker ook het publiek bijzonder naar uitkijken.

Op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min) kan je tickets bestellen voor de eerste editie van het indoorfestival Rap NL, dat op zaterdag 19 mei plaatsvindt in de Antwerpse Lotto Arena, met Kraantje Pappie, Gers Pardoel, Soufiane Eddyani en Jebroer. “De belangstelling is groot, dus best niet te lang wachten om je tickets te bestellen”, klinkt het bij organisatoren House of Entertainment en PSE Belgium.