Ghost Rockers en Kaatje staan op Genk on stage

0
320

Genk on stage maakt vandaag haar line-up voor de kindernamiddag Kids on stage bekend. Met de bekende Studio 100-namen Ghost Rockers en Kaatje Muziek strikt het gratis stadsfestival twee populaire namen voor het jonge publiek op zondag 24 juni. De affiche wordt vervolledigd met een dansoptreden van N-Unit & Girls Next Generation.

GHOST ROCKERS EN KAATJE
“Traditiegetrouw zijn kinderen baas op zondagmiddag tijdens Kids on stage. Ook dit jaar wisten we enkele kleppers te strikken voor de kindernamiddag,” vertelt schepen van Jeugd Anniek Nagels. Hoofdact van de dag is de populaire poprockband Ghost Rockers van de gelijknamige tv-serie. De live band brengt tijdens Kids on stage de bekende nummers zoals ‘Spoorloos’ en ‘De Beat’.

De allerjongsten kunnen dan weer smullen van het optreden van Kaatje Muziek. Samen met haar goede vrienden Kamiel en Viktor én een live band brengt ze bekende kinderliedjes voor het hele gezin. De tv-helden beloven een energieke set te brengen die kinderen niet snel zullen vergeten.

DANSOPTREDEN EN RANDANIMATIE
De dansschool Ntertainment, die onder andere in Jeugdcentrum Rondpunt 26 gehuisvest is, pept met haar twee danssgroepen N-Unit & Girls Next Generation  het publiek op voor de concerten van Ghost Rockers en Kaatje Muziek. Naast de concerten en het dansoptreden, zal er opnieuw randanimatie zijn voor de jonge festivalbezoekers. “We willen de kinderen en hun familie een fantastische namiddag bezorgen,” besluit schepen Nagels.

Genk on stage is een gratis stadsfestival dat plaatsvindt op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni.

Eerder werden Clouseau, De Kreuners, Lil Kleine, Bart Peeters, Gers Pardoel en Kensington al bekendgemaakt.