GOUDEN PLAAT voor Bart Peeters met nieuw album

0
51
©Sony music

Bart Peeters bracht op 29 september zijn nieuw album ‘Brood Voor Morgenvroeg’ uit.  Twee weken later stond de plaat op nummer 1 in de officiële Belgische ultratop albums lijst en sindsdien staat ze bijna onafgebroken in de top 5.  Niet alleen fysiek en op iTunes scheert ‘Brood Voor Morgenvroeg’ hoge toppen, Bart is ook helemaal mee met de streaming platformen.

Het album kwam binnen op #36 in de Spotify album top 100 en was daarmee het enige Nederlandstalige album van een Belgische artiest in die top 100!

Op 1 december kwam ‘Brood Voor Morgenvroeg’ ook uit op vinyl LP uit en het is daarmee het eerste album ooit van Bart Peeters dat op vinyl beschikbaar is.

 

Dit alles heeft ertoe geleid dat ‘Brood Voor Morgenvroeg’ nu GOUD heeft behaald voor de verkoop van meer dan 10.000 albums, een waardering waar Bart erg trots op is.

Zelf zegt hij daarover: “Een gouden plaat!! Ik maak heel graag muziek en dat de mensen mijn liedjes nog steeds weten te waarderen is heel fijn.  Zéér wel bedankt daarvoor!”

Op zondag 24 december speelt Bart Peeters om 11u30 met zijn Ideale Mannen een mini-concert op de slotdag van Music For Life.

Sinds de première van de ‘Brood Voor Morgenvroeg’ Tour op 4 oktober in de AB speelde Bart Peeters 13 uitverkochte concerten.

De tour herneemt op 3 februari 2018 in de Stadsschouwburg van Antwerpen, waarna er nog 21 grotendeels uitverkochte concerten volgen tot juni.

Alle info en data op: https://bartpeeters.net

 

Check ook:

Ø  Bart Peeters op Instagram

Ø  Bart Peeters op Facebook

Ø  De videoclips van ‘Brood Voor Morgenvroeg’ en van de nieuwe single ‘Tot Je Weer Van Me Houdt’

 

Het album ‘Brood Voor Morgenvroeg’ van Bart Peeters is overal verkrijgbaar op CD en VINYL en te beluisteren op de streaming platformen:https://smebe.lnk.to/BroodVoorMorgenvroeg

Bart Peeters heeft 3 nominaties voor de MIA’s op zak:

–          Nederlandstalig

–          Album

–          Auteur/componist