JOE-DJ’S MAKEN SPECIALE KERSTRAP IN AANLOOP NAAR DE JOE KERSTPARADE

0
2663

TWEEDE EDITIE VAN DE JOE KERSTPARADE NU VRIJDAG 23 DECEMBER 2016 OM 18.00 IN MECHELEN

Nu vrijdag 23 december 2016 is het langverwachte moment daar. Joe trekt naar Mechelen voor de tweede editie van de Joe Kerstparade. Het belooft een magisch spektakel te worden met feeërieke praalwagens met sfeervolle muziek, kerstelfen, sneeuwmannen en natuurlijk de Kerstman. Joe-dj Raf Van Brussel speelt speciaal voor de aanwezigen verzoeknummers met zijn band en ook de andere dj’s zijn van de partij. De parade rijdt via de Bruul, Grote Markt, Veemarkt, F. De Merodestraat, IJzerenleen en eindigt ten slotte in de OLV-straat.

Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx zendt die dag live uit vanuit een speciale kerstchalet op de IJzerleen en bijt om 06.00 de spits af met hun laatste ochtendshow van 2016. Vanaf 09.00 starten ze met de Kerstparade Top 100, om zo af te tellen naar de start van de parade om 18.00. Sven & Anke openen feestelijk de parade met alle aanwezigen aan de Vijfhoek.

Sven Ornelis en Anke Buckinx“Twee weken lang hebben we de Joe-luisteraars geholpen met hun kerstvoorbereidingen met heel wat tips & tricks. Zo zijn de luisteraars klaar voor de feesten en kan iedereen vrijdag met een gerust hart afzakken naar de kerstparade in Mechelen.”

JOE-DJ’S MAKEN SPECIALE KERSTRAP

Ook de wekelijkse Raf & Rani Rap werd in een kerstjasje gestoken. Niet alleen Raf Van Brussel en Rani De Coninck rappen over de kerstperiode, maar ook hun collega-dj’s krijgen een rol in de zelfgemaakte rap op de tonen van Lacht Nor Mij van Slongs Dievanongs.  “Geen paniek, je zorgen zijn passé. Wij zullen je helpen met je kerstdiner. Met leuke tips of nog een beter idee. Het zoeken naar een outfit … All the way! We zorgen voor de ommekeer met de juiste muziek en een positieve sfeer. Want de tijd die kent geen genade. Kom zorgeloos naar onze Kerstparade!”, rappen ze er met z’n allen op los.

JOE IS IN DECEMBER DÉ KERSTRADIO BIJ UITSTEK

Joe staat ook deze week nog in het teken van de feestdagen met ‘Christmas All The Way’. Zo geeft het ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx elke dag tips & tricks om de feestdagen door te komen. Op zaterdag 24 december helpt Leen Demaré de Joe-luisteraars hun ideale kerstmenu op te stellen samen met tv-koks Wim Ballieu en Jeroen De Pauw. Vanaf volgende week telt Joe af naar het nieuwe jaar met de Top 2000, waarin een dosis muziek met dag- én nachtpresentaties centraal staat.

Iedereen kan op Joe.be ook luisteren naar ‘Joe Christmas’, een online radiostation. Het extra Joe-kanaal brengt heel wat kerstklassiekers, maar ook nieuwe kersthits zullen de revue passeren. ‘Joe Christmas’ is 24 op 24 te beluisteren tot en met kerstdag, 25 december 2016, via deze link.