K3 eind 2017 in de bioscoop!

0
1195
23/08/2016 , 2 meisjes op het strand , oostende , pix: k3 , hanne ,klaasje , Marthe credit:Dieter Dewulf/isopix

2017 wordt druk voor de meisjes van K3. Vanaf januari doorkruisen ze het land met hun nieuwe show. Daarna staan de opnames van de eerst film voor Hanne, Marthe en Klaasje op de planning. En die zal op het einde van het jaar in de bioscoop verschijnen.

Aangezien de meisjes nu druk bezig zijn met de K3-show, beginnen de opnames van de film pas in de lente. De K3’tjes hadden eerder in interviews al aangegeven dat ze de live shows erg leuk vinden, maar dat ze ook erg veel zin hebben om te acteren. Het is de vijfde K3-film, maar dit wordt het acteerdebuut voor Hanne, Marthe en Klaasje.Er zijn nog geen details over het nieuwe project van K3 bekend, maar één ding is wel zeker: het wordt een succes. In totaal lokten namelijk alle K3-films al 2,5 miljoen mensen naar de zalen.Vanaf 28 januari 2017 zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw te zien met een nieuwe spetterende K3 show. De shows vinden plaats in Gent, Antwerpen, Hasselt en Oostende.

Speciaal voor de tienerfans is er opnieuw een show om 20.00 uur ’s avonds! Deze K3 show vindt plaats op zaterdagavond 8 april om 20.00 uur in de Lotto Arena in Antwerpen (Let op: dit is een show met zitplaatsen, geen staanplaatsen). Ook organiseert Studio 100 op zondag 9 april om 17.00 uur een K3-show die getolkt zal worden door erkende doventolken.

Voor meer informatie en tickets ga naar www.studio100.com.

Bron:HLN

Foto:Musicsounds.be