De Ketnetband & Soufiane Eddyani op Suikerrock

0
708

Kleppers Gers Pardoel en Stan Van Samang waren reeds aangekondigd voor zondag 29 juli, de Suikerrock Family Day, maar we voegen daar vandaag twee verse (kids)acts aan toe:

Eentje is een ware aanwinst voor de Belgische muziekscene, een rapper die vrouwen geen ‘bitches’ noemt en weigert drugs en geweld te verheerlijken. Hij zit net onder de radar, maar valt daar gek genoeg flink op. Soufiane Eddyani is een fenomeen, zat zelf op een best wel slechter pad een tijd geleden, maar gooide het roer om. Hij wil ook geen artiestennaam, hij wil zich naar eigen zeggen immers nergens achter verschuilen. Hij heeft een heel eigen kijk op hip hop, en brengt zijn muziek bijzonder fris en inspirerend. Zijn optreden op het Sfinks festival vorig jaar draaide uit op pure hysterie bij het jonge volkje. Op Youtubezit hij met de vingers in de neus op een goeie 50 miljoen views. Iemand die we graag zien spelen die zondag op dat grote Suikerrock podium. Net zoals de heerlijke Ketnet Band trouwens, want ja hoor, die komen het feestje openen.

Ketnet gezichten Charlotte, Matthew, Maureen, Sien en Giovanni, touren en swingen al meer dan 15 jaar door Vlaanderen; meer dan 80 shows per jaar doen ze met de Ketnetband. Niet niks, en telkens feest!Eentje van hen, Maureen, kan gewoon met de fiets naar Suikerrock komen, ze woont immers in het nabije Hoegaarden. Ketnet en Tienen hebben trouwens een speciale band, want binnenkort opent ‘Heldenland’op het Martelarenplein hier in Tienen. Een kids-party op zondag 29 juli net na de middag op het hoofdpodium!

Zondag is op Suikerrock traditioneel de ‘Family Day‘, ook dit jaar is dat zo. Nieuw is dan weer dat we dit jaar samenwerken met de Gezinsbond, de vzw die de belangen van alle gezinnen verdedigt. Familytickets zijn vanaf 14 maart verkrijgbaar, maar enkel voor de circa 275.000 leden van de Gezinsbond, Met een Family ticket kunnen 2 volwassenen en maximum 4 kinderen voor een voordeeltarief van 115 Euro naar de Suikerrock Family Day. De leden van de Gezinsbond krijgen daarbovenop nog 16 Euro korting. Family tickets zijn dus alleen beschikbaar voor zondag 29 juli, en alleen verkrijgbaar via de website van de Gezinsbond, vanaf woensdag 14 maart.

 

Suikerrock 2018 zal op 27, 28 en 29 juli opnieuw het allerzoetste van zich zelf geven: schitterende muzikale acts, lekkere gerechten en dranken, en uiteraard sweet vibes!

Reeds bevestigd:

Vrijdag 27 juli

Lil Kleine
Kraantje Pappie
Lost Frequencies

Zaterdag 28 juli:

Goo Goo Dolls
White Lies
Anouk
Alanis Morissette

Zondag 29 juli:

Ketnetband
Soufiane Eddyani
Gers Pardoel
Stan Van Samang

 

Combi-tickets, Dagtickets en Kids tickets voor alle dagen zijn vanaf nu beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. Vergeet niet om meteen ook drank & food jetons aan te schaffen.

 

Feel the vibe, taste the sweetness!