Kleine Ben & King B keren terug na drie jaar met nieuwe single

0
216

Drie jaar heeft het geduurd voor ‘De Toekomst’ Kleine Ben & King B weer een nieuw nummer uitbrachten, maar dat is niet zonder reden. De broers uit Antwerpen hebben de tijd genomen om rijper te worden, niet alleen op muzikaal vlak maar ook op vlak van levenservaring.

“Laten We” bevat een catchy refrein en verses waar diepe emoties aan gekoppeld zijn. Met lyrics als “De weg is nu vrij, naar mijn hart dus blijf” en “Zeg me wat is geld, als ik jou niet voor mij win” tonen ze aan dat ze maar één uitkomst zien in hun liefdesverhaal, en dat is slagen.

Het nummer werd geproduced door Achitrackz die al gewerkt heeft met onder andere Josylvio, Jonna Fraser, Sevn Alias en SBMG. De samenhang van tekst en beats wordt hiernaast nog eens versterkt door de visuals in de videoclip, die te danken is aan Frank Telli. Krantenwijk van Lil Kleine klinkt bij velen bekend in de oren, als je de clip al eens hebt gezien, ben je al in contact gekomen met Frank Telli want ook deze videoclip heeft hij geschoten. De video zal deze vrijdag verschijnen op het YouTube-kanaal van Top Notch.

Het Antwerps duo is opgegroeid in Linkerover waar rapmuziek in de wortels zit. Zo delen ze dezelfde paden als Darrell Cole. Kleine Ben & King B staan al sinds hun 11 en 12 jaar op de planken waardoor ze snel in het oog gehouden werden. Willem van The Opposites werkte al met hen in de studio, ze deden een 101barz sessie bij BNN wat het grootste Nederlandse hiphopplatform is en verzorgden al veel voorprogramma’s van internationale artiesten. Momenteel is er heel veel kwaliteitsvolle muziek vanuit de Belgische hiphopscene. Maar KB&KB gaan toch weer een hele andere sound verzorgen waardoor ze hun steentje zullen bijdragen.