Kom naar de Samson & Gert Kerstshow 2017

0
52
©Studio100
Ondertussen is het een echte klassieker geworden: tijdens de sfeervolle kerstvakantie met het hele gezin genieten van een uitstap naar de Samson & Gert Kerstshow in combinatie met Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt. Ook dit jaar trekken Samson & Gert naar De Panne en Hasselt met een nieuwe show.

Een even sfeervolle show als voorgaande jaren met een indrukwekkend showballet en kinderkoor, een live-orkest en een prachtig decor. Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij. En ook deze keer kan je met jouw ticket van de Kerstshow gratis genieten van de attracties , shows en animaties van Winter Plopsaland of Plopsa Indoor Hasselt.

“Van Leemhuyzen maakt het park klaar voor de Samson & Gert

De grote premièredag van de S&G Kerstshow op 23 december komt dichterbij. Samson & Gert hebben daarom aan De Burgemeester en Van Leemhuyzen gevraagd om Plopsaland klaar te stomen. Er moet nog een hoop gebeuren. Het park moet nog gepoetst worden, de kostuums moeten in orde gebracht worden, de technische kant van het theater moet operationeel zijn, enzovoort…

Wanneer Van Leemhuyzen erachter komt dat de Burgemeester het veel te druk heeft met zijn ‘dossiers’, beseft hij dat hij er alleen voor staat. Van Leemhuyzen blijkt echter niet in alles even handig te zijn… De Kerstshow-avonturen van Van Leemhuyzen in Plopsaland zijn dagelijks te volgen op YouTube vanaf maandag 11/12.