De Kreuners stellen best of album voor!

0
215

“De Singles” is vanaf 11 mei overal verkrijgbaar

Maakten ze eind vorig jaar nog een comeback met een nieuwe single ‘Viktoria’, is er anno 2018 opnieuw goed nieuws voor de fans van De Kreuners: de legendarische Vlaamse rockgroep stelt een gloednieuw best of album voor!

“De Kreuners stoppen nooit”, zo luidde de slogan op de T-shirts die verkocht werden tijdens de drie laatste uitverkochte Sportpaleisconcerten van de groep. En dat was niet gelogen! In november 2017 lanceerden de rockers een nieuwe single ‘Viktoria (edit 2018)’, een cover van ‘Victoria’ van The Kinks.

En dat was niet het einde van de goednieuwsshow. Al snel kondigde de band een Vlaamse tournee aan met een aantal zaalshows, waaronder een (ondertussen uitverkochte) AB show op 19 juni, en een reeks prachtige zomerfestivals. Alle reeds bekend gemaakte data kan je terugvinden op hun website.

Walter: “We zijn mekaar regelmatig blijven zien – Altijd heel plezant. Ze hangen meestal  de vlag uit als we ergens afspreken (lacht). We merkten stilaan dat de grote goesting er weer was, en dat bleek ook toen we een paar maanden geleden een paar keer in een repetitiekot afspraken. Dat was er muzikaal meteen boenk op, en vooral: het was weer heel plezant.  Alle agenda’s vielen goed voor volgende zomer, en de organisatoren zijn ook blij dat we weer opduiken. We kijken er echt naar uit.”

Het vijftal verklapte vorig jaar al dat er nog “een karrevracht aan andere releases” zou volgen. Die belofte komen ze na met een dubbel-cd gevuld met hun allergrootste hits, onder de naam ‘De Singles’. Het best of album is vanaf 11 mei overal verkrijgbaar en kan vanaf vandaag al voorbesteld worden op iTunes en Bol.com.

* * *

TRACKLISTING
 
CD1

Nummer 1
Nee Oh Nee
Ik dans wel Met Mezelf
Gezellig Samenzijn
Zij Heeft Stijl
Layla
Cous-Cous Kreten
Beest
Kom Terug, Ik Mis Je
Vuil Water
Sha-La
Jongens Hebben Geluk
Deserteren
Voor Wat Het Waard Is
Koeskoes Kreten (De Kreuners & Koloriek)
Verliefd Op Chris Lomme
CD2
Zo Jong
Ik Wil Je
Nu Of Nooit
Maak Me Wakker
Help Me Door De Nacht
Het Regent Meer Dan Vroeger
In De Zin Van Mijn Leven
De Hemel Nooit Beloofd
Er Komt Een Tijd
Wat Komen Moet Dat Komt
Meisje Meisje
Ja!
Pinguïns In Texas
Stil In Mij
Das Wat Ik Zeggen Wou
Radio

Viktoria (Edit 2018)