KÜRT ROGIERS LEERT K3 HOE JE DE PERFECTE FILMKUS GEEFT

0
423

EERSTE AFLEVERING IEDEREEN K3 NU ZONDAG 28 AUGUSTUS OM 10.40 BIJ VTMKZOOM

Iedereen K3! Dat is het uitgangspunt van het gloednieuwe K3-programma dat nu zondag 28 augustus 2016 om 10.40 in première gaat bij VTMKZOOM. Kürt Rogiers is de eerste gast die langskomt in de K3-studio. Hanne, Marthe en Klaasje nodigen voor het programma elke week kinderen uit in de studio en dompelen hen onder in de magische leefwereld van K3. Hiervoor krijgen ze telkens een bekende gast over de vloer die de K3’tjes en de kinderen in de studio iets nieuws aanleert. Kürt leert hen zo in de eerste aflevering hoe je dé perfecte filmkus geeft. De eerste aflevering wordt voorafgegaan door de integrale uitzending van het afscheidsconcert van K3 om 09.00.

In elke aflevering nemen Hanne, Marthe en Klaasje hun fans ook mee op sleeptouw doorheen een mix van onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het ‘K3-zijn’: dansen, zingen, sporten, koken, fashion, knutselen, …  In de eerste aflevering leert Klaasje de kinderen in de studio en de kijkers thuis hoe je zelf een vlechtenkapsel kan maken. Hanne gaat dan weer met kledij aan de slag: hoe kan je speciale kraagjes maken voor aan je jurkje te hangen? Elke week sluiten de drie meiden de aflevering af door een live-nummer te brengen en in deze aflevering is dat Tele-Romeo.

De komende weken komen ook onder andere Laura Tesoro, Eline De Munck, Regi, Gers Pardoel en Jelle Cleymans langs. Er staat elke zondagochtend een nieuwe aflevering van Iedereen K3 op het programma bij VTMKZOOM. Nu zondag 28 augustus is dat om 10.40, nadat de zender eerst het afscheidsconcert van K3 integraal uitzendt. De weken erna staat er telkens rond 10.00 een nieuwe aflevering gepland van Iedereen K3, na de ochtendfilm om 08.30. Daarnaast wordt elke aflevering de week erna op zondag herhaald in het VTMKZOOM-blok bij VTM om 08.50.

Iedereen K3
Vanaf 28 augustus, elke zondagochtend rond 10.00 bij VTMKZOOM
Herhaling vanaf 4 september, elke zondag om 08.50 in het VTMKZOOM-blok bij VTM

Bron:VTM

Foto:VTM