D5R lancering trailer en poster van , DE FILM

0
1881

Gisterenavond werd na de laatste aflevering van het vierde – en meteen ook laatste – seizoen van D5R op Ketnet, de trailer gelanceerd van de langspeelfilm die vanaf 22 februari in de bioscoop te zien zal zijn.  De film is de afsluiter van de succesvolle reeks (zie trailer onderaan).

Naast de vijf vrienden, krijgen ook Ish Ait Hamou, Hans Bonte (burgemeester van Vilvoorde), Regi Pinxten en Maureen Vanherberghen, een rol in het verhaal.

PITCH:

Slechts één doel kan jeugdvrienden Amber, Leyla, Kyra, Wout en Vincent terug bij elkaar brengen: de redding van het stadspark waar zij zijn opgegroeid.

In september 2014 leerde de jeugd Amber (Jamie-Lee Six), Kyra (Liandra Sadzo), Leyla (Angela Jakaj), Vincent (Thijs Antonneau) en Wout (Sander Provost) kennen in het eerste seizoen van de realistische fictiereeks.  Na 4 succesvolle seizoenen kwam er gisteren een einde aan de tv-reeks die gemaakt werd in samenwerking met Awel en het Kinderrechtencommissariaat.  Het online luik van de reeks op ketnet.be was de afgelopen twee jaar ook een groot succes.  Heel wat kinderen bekeken de afleveringen via de website van Ketnet.  Sommige afleveringen werden zelfs online meer bekeken dan op televisie.

D5R DE FILM is een productie van Eyeworks Film & TV Drama in coproductie met Ketnet, met de steun van de Belgische tax shelter voor filmfinanciering en in samenwerking met SCIO & Kinepolis Film Distribution die de film vanaf 22 februari 2017 in de zalen brengt.

D5R---poster---HR