Lesley-Ann Poppe:Zelfs mijn moeder vond me te dik

0
317

Lesley-Ann Poppe kreeg een wake-upcall: volgens de dokter zou ze diabetes ontwikkelen als ze haar ongezonde levensstijl niet omgooide. Intussen is ze 25 kilo kwijt en durft ze opnieuw te poseren in badpak. “Maar naaktshoots zoals voor Playboy doe ik nooit meer. Mijn zoon zou door de grond zakken van schaamte”, vertelt ze in STORY.

Lesley-Ann Poppe geeft toe dat dat het erg was. “Zelfs mijn moeder vond me te dik, maar ik was te koppig om te luisteren,” vertelt ze deze week in Story. Maar ondertussen vliegen de kilo’s er vanaf en durft ze zowel op sociale media als in Story weer in badpak poseren. Zien we haar binnenkort nog eens naakt? Daarover is Lesley-Ann Poppe duidelijk. Naakt poseren doet ze nooit meer. “Mijn zoon zou door de grond zakken van schaamte,” laat de zakenvrouw noteren in Story. Zelfs bikini’s zijn momenteel nog geen optie. Lesley-Ann Poppe kiest voorlopig nog voor badpakken aan het zwembad. Die verbergen haar buik toch iets meer dan een bikini, want idealiter moet er nog tien kilo extra af. Maar hoe zijn al die kilo’s er bijgekomen?Lesley -Ann Poppe vertelt dat ze tweemaal kort na elkaar zwanger is geweest. De laatste keer eindigde met een miskraam. Al die hormonen hadden een serieuze impact op haar lichaamsgewicht. “Van een zwangerschap word je niet mooier,” getuigt Lesley-Ann in Story. Maar er was meer. Lesley-Ann Poppe was ook druk bezig met de uitbreiding van haar eigen zaak, de Beauty and Lifestyle Academy. Daardoor was er weinig tijd over om te koken en greep ze al eens snel naar een pizza als gemakkelijkheidsoplossing. Toch voelde ze zich goed in haar vel…Lesley-Ann kreeg negatieve reacties op sociale media en zelfs haar moeder vond dat haar dochter te dik was en vroeg of ze niet eens wat zou gaan sporten. Maar Lesley-Ann was te koppig om te luisteren. Met haar zaak ging alles goed, haar huwelijk verloopt prima, en ze vond net dat ze goed bezig was. tot die wake-upcall kwam van de dokter…

Er was een arts nodig om Lesley-Ann Poppe wakker te schudden. Plotseling besefte de blondine dat ze verantwoordelijkheden had. Een gezin dat op haar rekent. “Het zou niet eerlijk zijn om door mijn levensstijl mijn gezondheid op het spel te zetten.” Het ging immers niet meer om overgewicht maar om obesitas, aldus een openhartige Lesley-Ann. “De kans op kanker en hartfalen werd met de dag groter.” Dus gooide Lesley-Ann het roer volledig om. Ze ging gezonder en bewuster gaan eten. Maar de kritiek bleef komen… Niet iedereen geloofde immers dat Lesley-Ann op natuurlijke wijze de kilo’s kwijtspeelde. Maar daarover neemt Lesley-Ann Poppe een duidelijk standpunt in…“Wanneer zou ik dan geopereerd moeten zijn? Tijdens een lunchpauze?” Lesley-Ann verwijst naar tien jaar geleden toen ze ook al 35 kilo kwijtspeelde. Ze is nu eenmaal een gigantische jojo. “Ik doe dit puur op wilskracht”, aldus Lesley-Ann in Story. En het sporten helpt ook… Als koppel doen Lesley-Ann en Kevin Lebreton immers bootcamps die bestaan uit boksen, roeien, springen en gewichtheffen. Lesley-Ann wil vermageren, en haar vriend wil dan weer verbreden en extra spiermassa kweken. Kevin maakte nooit opmerkingen over Lesley-Anns overgewicht maar zelf is ze toch blij dat ze weer minder weegt dan haar vriend. “Dat was immers echt wel gênant,” lacht Lesley-Ann.En niet alleen met het gewicht gaat het de goede kant op bij Lesley-Ann Poppe. Ook haar schoonheidsschool is enorm succesvol. Lesley-Ann en Kevin willen hun concept graag uitbreiden naar New York, maar doordat de Beauty Academy zo goed draait in Antwerpen, Gent en binnenkort ook Hasselt moeten die plannen om Amerika te veroveren even wachten.

Bron HLN