MNM gaat terug op zoek naar De Strafste School!

0
353
©MNM

Voor de achtste keer al start op jongerenzender MNM de spannende strijd om de mooiste titel die een middelbare school in ons land kan binnenhalen: die van De Strafste School. Het motto is opnieuw “grenzen verleg je samen”. Om te bewijzen dat dat klopt, daagde MNM-DJ Tom De Cock de Minister van Onderwijs Hilde Crevits uit om live op Facebook

blootvoets tien meter over vlijmscherpe glasscherven te lopen. Ze ging de uitdaging vanochtend aan in de Sint-Bavohumaniora in Gent (winnaar van De Strafste School 2017).
Ze verlegden samen – zonder blijvend letsel – hun grens, een spectaculair startschot voor de zoektocht naar De Strafste School 2018. Op 3 mei weten we wie aan de haal gaat met de felbegeerde trofee, eeuwige roem en het bijhorende live radiofeest.

MNM-dj en De Strafste School-veteraan Tom De Cock en Nora Gharib (online icoon en boegbeeld van de film Patser) gaan samen op zoek naar De Strafste School 2018. Ze krijgen elke dag het gezelschap van een andere top-BV. In samenwerking met Ambrassade vaardigen verschillende jongerenorganisaties een schoolgaande vertegenwoordiger af, die als ervaringdeskundige in de jury zetelt. Samen bezoeken ze 15 scholen op 5 dagen tijd. Wie er precies in de sterrenjury zetelt, kom je de komende weken te weten op MNM en via mnm.be.
Nora Gharib, kersvers jurylid van De Strafste School 2018: “Ik ben heel blij dat ik mee mag als jury van De Strafste School. Ik vond het voor het eerst jammer dat ik zelf niet meer op school zit, want dan zou ik zelf meedoen met mijn school! Ik denk dat het echt fijn is om met je hele school een groep te vormen en voor de top te gaan in deze wedstrijd.”