NATALIA OP 30 MAART IN ETHIAS THEATER Hasselt

0
102
Wegens groot succes ook in Hasselt

HASSELT – Ruim 12 jaar na het overweldigende succes van ‘Me and My Producer’ blazen Natalia en Steve Willaert deze show nieuw leven in. De tournee ‘Me & My Producer – The 2nd Edition’ is nagenoeg overal uitverkocht. Om iedereen de kans te geven erbij te zijn, is een concert aan de tourneekalender toegevoegd op vrijdag 30 maart in Ethias Theater Hasselt. 

Eind 2005 – ze was pas twee jaar voordien tweede geworden in het VTM-programma Idool – bracht Natalia haar producer Steve Willaert mee op het podium voor een aantal intieme concerten.

Met Steve aan de piano en gewapend met de nummers uit haar albums ‘This Time’ (2003) en ‘Back For More’ (2004) en enkele covers van o.a. Alicia Keys, En Vogue en Aretha Franklin maakte de soulstem uit de Kempen van de ‘Me and My Producer’-tournee een weergaloos succes.Na ruim 12 jaar weer met haar producer op het podium

In 2016 was Steve Willaert executive producer van het nieuwe Natalia-album ‘In My Blood’. Al tijdens de studio-opnames ontstond het idee om de ‘Me and My Producer’-show nieuw leven in te blazen.

De tournee ‘Me & My Producer – The 2nd Edition’ gaat van de week van start en is nagenoeg overal uitverkocht. Goed nieuws echter voor wie te laat was om kaarten op de kop te tikken: aan de tourneekalender werd ‘last minute’ nog een concert toegevoegd op vrijdag 30 maart in Ethias Theater Hasselt.

Tickets

Kaarten kosten 24, 34 en 44 euro en zijn te koop vanaf vrijdag 19 januari om 9 uur via www.teleticketservice.com, 070/345.345 (max. 0,45 euro/min.) en www.ethias-theater.be.
www.ethias-theater.be/nl/kalender/2017-2018/natalia