Nederlands vorstenpaar uitgenodigd voor Pukkelpop!

0
145
©Pukkelpop
Petit Bazar, de hyperactieve belevingssite op Pukkelpop, bekent dit jaar meer dan ooit kleur en kiest verrassend voor Oranje. Met het thema Hup Holland Hup wordt er schaamteloos geflirt met de noorderburen. Dat het menens is met dit charmeoffensief mag blijken uit de officiële uitnodiging die het Nederlandse vorstenpaar een paar weken geleden in de koninklijke bus mocht ontvangen.

 

Favoriete bitterbal

Hup Holland Hup wordt een spetterend feest waarop, de geboren en getogen Hollander, Otto-Jan Ham niet zal ontbreken. Net als vorig jaar valt de officiële De Ideale Wereld-fandag-driedaagse van België’s favoriete bitterbal alsook Jelle De Beule en Sven De Leijer alweer tijdens Pukkelpop, geheel toevallig op dezelfde site als Petit Bazar. Blijft bazar, nee, bizar.

Helaas Topkaas

Voor Radio Topkaas, die in 2015 eeuwige roem verwierf dankzij de blote kont van Marcel Vanthilt, is er dit jaar geen plaats op Pukkelpop. De organisatie zit wel in een vergevorderd stadium van onderhandelingen met Hollandse tegenhanger Radio Veronikaas.

Callboys Soundsystem

Wellustige take-over door de testosteronbommen van de Callboys. Geile plaatjes en vunzige praatjes! En daarna: vegen!

Ambiance verzekerd

Zijn zeker van de partij: Joe Hardy, Dj Yolotanker, Cora en Flora van Mora, tulpen, molens, klompen, polonaises en nog veel meer Hollandse glorie; binnenkort dus allemaal te bewonderen in Petit Bazar!

PRAKTISCH

Petit Bazar ligt recht tegenover de Boiler Room en is open van donderdag 17 augustus tot en met zaterdag 19 augustus. De acts geven het beste van zichzelf van 12.00u tot 20.00u.

De Roze Kerk, De Krokettenbingo van Mora en onze bruine kroeg kan je bezoeken van 12.00u tot 22.00u.