NIELS DESTADSBADER nagelnieuwe album ‘Dertig’ uit

0
484
@CNR/music

Het gaat erg hard voor Niels Destadsbader de jongste weken en dagen. Gisteren verscheen z’n nagelnieuwe album ‘Dertig’ dat de voorbije dagen al uitvoerig in de media verscheen en dat ondertussen al de hoogste positie in iTunes bereikte. Eerder deze week raakte nog bekend dat Destadsbader met 5 singles tegelijk genoteerd staat in de Vlaamse Ultratop 50 waarvan maar liefst 3 singles in de top 5, amper 3 weken geleden kondigde de artiest aan dat hij op 31/10/2018 een Sportpaleisconcert zal verzorgen. Bovendien maakte Niels gisteravond bekend dat er al een tweede Sportpaleisconcert op 01/11/2018 in de verkoop werd gezet.

“Dat het publiek mij de kans geeft om een extra show te geven in het Sportpaleis, is nú al het mooiste verjaardagscadeau dat ik kon krijgen! Ik moet mezelf even in de arm knijpen om te beseffen dat dit allemaal echt is”, aldus Niels Destadsbader.

Deze zomer wordt Niels 30 jaar, een mijlpaal in een mensenleven, de titel van z’n nieuwe album en bijhorende Sportpaleisconcerten waren dan ook snel gekozen. Niels en z’n kompaan Miguel Wiels schreven voor dit album heel wat van de songs zelf al werden er ook een paar songs geschreven samen met ronkende namen als Stefaan Fernande, Sarah Bettens, Udo Mechels, Yannic Fonderie, … De tracklisting werd verder gecompleteerd met een selectie nummers uit ‘Liefde Voor Muziek’. Samen met producer Ronald Vanhuffel en een keur aan muzikanten kreeg “Dertig” de sound die Niels voor ogen had. De lat voor Niels’ debuutalbum ‘Speeltijd’ lag destijds al erg hoog, op ‘Dertig’ hoor je echter een nog straffere en meer mature Niels Destadsbader aan het werk.

“Dertig” van Niels Destadsbader ligt nu in de rekken en is tevens digitaal beschikbaar als download of via streaming.