OLGA LEYERS TREKT SAMEN MET SAM DE BRUYN EN SEAN DHONDT NAAR DE FESTIVALS VOOR FESTIVALITIS

0
1018

EERSTE KEER TE ZIEN BIJ 2BE TIJDENS LIVE-UITZENDING OP ROCK WERCHTER

Sam De Bruyn en Sean Dhondt staan er deze festivalzomer niet alleen voor tijdens Festivalitis: ze krijgen het gezelschap van Olga Leyers. De hele zomer lang zal het trio de festivalweides onveilig maken. Olga zal de eerste keer te zien zijn in het 2BE-programma tijdens de live-uitzending vanop Rock Werchter, samen met Sam en Sean. Het trio zal telkens de sfeer van de festivals tot bij de kijker brengen met interviews, reportages en heel veel live muziek.

Olga Leyers“Ik heb er echt suuuuuper veel zin in. Ik ging de voorbije jaren steevast zelf naar heel wat festivals. Dat ik dit jaar de festivalzomer op een andere manier ga kunnen beleven dankzij Festivalitis, vind ik een ongelofelijke uitdaging die ik met beide handen grijp. En daarbij dan nog eens het gezelschap krijgen van Sean en Sam, mij hoor je zeker niet klagen.”

Afgelopen weekend trapte Festivaltis de festivalzomer af op Graspop Live Metal, waarrond 2BE nu donderdag 23 juni 2016 een special brengt. Naast de live-uitzendingen vanop Rock Werchter, gaan Sam, Sean en Olga ook live vanop Tomorrowland en Pukkelpop. Daarnaast staan er elke donderdagavond heel wat specials op het programma met alle hoogtepunten en kippenvelmomenten van Graspop Metal Meeting (nu donderdag 23 juni 2016), Les Ardentes, Dour, Suikerrock en de Lokerse Feesten.

Snapchat-reporter Nora – gekend van K3 Zoekt K3 – beleeft festivals voor eerste keer 

nora3

Ook online en op sociale media is Festivalitis aanwezig: naast continu verslaggeving via festivalitis.be, kan iedereen ook de avonturen van snapchat-reporter Nora Gharib – gekend van haar deelname aan K3 Zoekt K3 – volgen via het snapchat-account van Festivalitis (festivalitis.be). Nora heeft zelf nog nooit een festival bezocht in het verleden, dus ze zal de hele zomer lang alle festivals voor de eerste keer beleven. Nora start met snapchatten op Rock Werchter en zal ook op alle andere festivals die Festivalitis brengt te volgen zijn via sociale media en via festivalitis.be.

Bron:2BE

foto:2BE