SEAN DHONDT EN AN LEMMENS GAAN LIVE VANOP ROCK WERCHTER, TOMORROWLAND EN PUKKELOP IN AT THE FESTIVALS

0
159
@Medialaan

At The Festivals is terug deze zomer en volgt opnieuw alle topartiesten op de Belgische festivalweides op de voet. Sean Dhondt en An Lemmens wisselen elkaar af bij Q2 voor het live verslag vanop Rock Werchter (5, 6, 7 en 8 juli). Sean neemt daarna Tomorrowland (20,21 en 22 juli) en Pukkelpop (16, 17 en 18 augustus) voor zijn rekening en dat telkens rond 23.00. At The Festivals zet ook volop in op online content via Q2.be. Daarnaast zet VTM NIEUWS vol in op festivalverslaggeving, zorgt VTM Koken voor tips rond festivalcooking en volgt CONTOUR, het online beauty- en fashionkanaal van MEDIALAAN, alles rond de festivalmode.

Sean Dhondt: “Zomer en de festivals, dat gaat samen als een frisse pint en z’n schuimkraag: onlosmakelijk verbonden met elkaar. Ik kijk er dus ook dit jaar weer enorm naar uit om me in die interviews en festivalsfeer te smijten. En naar die pint met schuimkraag. Die mogen ze ook al klaar zetten.”

An Lemmens: “Als ik aan de zomer denk, denk ik aan festivals. Steengoede live muziek van de allerbeste bands, wie zakt daar niet voor af naar een festivalweide deze zomer? Meer dan ooit zetten we in de uitzendingen livemuziek centraal, zodat de Q2-kijkers de optredens meemaken vanop de eerste rij.”

Q2 zet in op online content met o.a. Rik Werchter, festivaltips met heel wat BV’s en het festivalvriendenboekje

Naast de uitzendingen bij Q2, trekt At The Festivals online alle registers open. Naast online content vanop Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop trekken Sean en Q-collega’s Jolien Roets en Vincent Fierens naar heel wat andere festivals, voor online verslag via de online en social kanalen van Q2. Zo trok At The Festivals afgelopen weekend naar Pinkpop en Werchter Boutique en staan Graspop Metal Meeting, Couleur Café, Dour, TW Classic, Suikerrock, Lokerse Feesten, WECANDANCE en Laundry Day nog op het programma.

Daarnaast lanceert Q2 online o.a. een festivalkaraoke, festivaltips en het ‘festivalvriendenboekje’ met BV’s en artiesten. Rik Boey heeft ook al een online festival gelanceerd: ‘Rik Werchter’ en Chris Willemsen gaf al tips voor kleine mensen op festivals.

Ook VTM NIEUWS, VTM Koken en CONTOUR zetten vol in op festivalzomer

Ook VTM NIEUWS, VTM Koken en CONTOUR gaan helemaal in festivalmodus. Zo brengt VTM NIEUWS live verslag uit van op de grootste festivals en volgt de redactie ook online alle festivals op de voet. VTM Koken zet in op de culinaire kant van festivals en brengt acht foodtrucks op festivals in beeld, die een eigen ‘signature dish’ hebben. Ook kan iedereen op VTM Koken terecht voor culinaire tips en festivalcooking: hoe maak je gemakkelijk gezonde gerechten? En wat is hét recept voor het perfecte antikaterontbijt?

Festivals betekenen natuurlijk ook fashion. Daarom neemt het online beauty- en fashionkanaal CONTOUR haar volgers deze festivalzomer mee in alles wat mode, beauty en style is. Welke festivalschoenen zijn deze zomer helemaal in? Hoe zie je er festivalproof uit bij regenweer? En wat dragen bekende gezichten op de weide?

Tijdens elke festivaldag van Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop wordt er ook vier keer per dag een festivalflash getoond met nieuws heet van de naald vanop de festivalweide. Na de live-uitzendingen van deze festivals zijn er ook telkens twee specials te zien bij Q2 op dinsdag en donderdag rond 23.00 met alle hoogtepunten in.

AT THE FESTIVALS
ELKE DAG LIVE ROND 23.00 OP ROCK WERCHTER, TOMORROWLAND EN PUKKELPOP
ONLINE OP Q2.BE, VTMNIEUWS.BE, VTMKOKEN.BE EN CONTOUR