STAN VAN SAMANG stelt zijn team voor

0
649
©musicsounds

Jullie weten het ondertussen allemaal, op 4 november verblijdt Stan Van Samang ons met zijn gloednieuwe en gelijknamige album ‘Stan Van Samang’. Voorafgaand aan deze release lanceerde Stan afgelopen maand alvast eerste single ‘Candy’ – beluister hier – , die meteen na 1 week top 3 in de airplay-charts stond en die goed op weg is om een nieuwe klassieker van formaat te worden.

 

Morgen om 7u00 lost Stan 10 teaser video’s. Elke teaser komt overeen met 1 song van het album. En we zien niet enkel Stan in de video’s… Onder het mom #STANISVANIEDEREEN, zal het team achter Stan de revue passeren! En dat mag je vrij letterlijk nemen.  Gaande van styliste tot management en zelfs mama en papa Van Samang. Ze komen allemaal aan bod.

 

Mijn team is onmisbaar. Ik ben echt een groepsmens en presteer het best wanneer ik een steunend team om me heen heb. Ik wil hen al lang bedanken voor hun inzet en toen er me gevraagd werd om de nummers van mijn nieuwe plaat in te zingen voor de camera dacht ik: Nee, ik ga dat niet alleen doen. Ik wil iedereen erbij. Het was niet makkelijk. De harde werkers van achter de schermen blijven het liefst in de schaduw natuurlijk, maar ik heb toch een deel van het team voor de schermen kunnen halen. Dat ik ook mijn ouders op deze manier kan bedanken voor de jarenlange onvoorwaardelijke steun, vind ik enorm fijn.” Aldus Stan

HET TEAM ACHTER STAN

 

Teaser 1 ‘Candy’ – Stan Van Samang ft. Sandra, management

Teaser 2 ‘City Lights’ – Stan Van Samang ft. Joris, songschrijver

Teaser 3 ‘The Load’ – Stan Van Samang ft. Henk, manager

Teaser 4 ‘Explode’ – Stan Van Samang ft. Sarah, platenfirma

Teaser 5 ‘Little Moon Rises’ – Stan Van Samang ft. mama & papa Van Samang

Teaser 6 ‘One Step Back’ – Stan Van Samang ft. Eric, muzikant

Teaser 7 ‘Follow The Light’ – Stan Van Samang ft. Johan, crew

Teaser 8 ‘Ghosts’ – Stan Van Samang ft. Chris, security

Teaser 9 ‘Rush’ – Stan Van Samang ft. Gerd, regisseur

Teaser 10 ‘Governor Of Life’ – Stan Van Samang ft. Laura, styliste

OVER STAN VAN SAMANG

Stan Van Samang is al lang geen onbekende meer. Hij werd bekend als acteur maar stond de laatste jaren vooral in de spotlights als uiterst succesvolle zanger. Zijn single ‘Een Ster’ stond maar liefst 44 weken in de top 10 van de Vlaamse Ultratop en werd bekroond met de MIA voor ‘hit van het jaar’ en dé Radio 2 Zomerhit. Het album ‘Liefde Voor Publiek’ is met meer dan 100.000 verkochte stuks goed voor 5 maal platina, Stan stond 5 keer in een uitverkochte Lotto Arena en in november staat hij maar liefst drie keer in het Antwerpse Sportpaleis met ‘Stan Van Samang – In ’t groot’.

Bron:Universal Music

Foto:Musicsounds.be