STAN VAN SAMANG MAAKT NUMMER 1-HIT SPECIAAL VOOR FAMILIE

0
371
©Medialaan

Vanaf maandag 6 november 2017 luidt een nieuwe generiek elke weekdag de afleveringen van Familie in. En die generiek zal vele kijkers bekend in de oren klinken. Het is namelijk Stan Van Samang die met zijn kersverse single Hemel Voor Ons Twee voor de muziek zorgt. Een nummer dat speciaal voor Familie werd geschreven. Samen met de generiek verandert bovendien ook de look van Familie. Door verschillende ingrepen op gebied van belichting, dynamische cameravoering en decors zal de reeks er filmisch uitzien.

Stan Van Samang is alvast trots dat zijn Hemel Voor Ons Twee, dat intussen op nummer 1 staat in de Vlaamse Ultratop 50, nu dagelijks op het tv-scherm te horen zal zijn. “Als VTM  je vraagt om voor de muziek te zorgen van de nieuwe generiek van Familie, dan zeg je ja”, klinkt het. “Hemel Voor Ons Twee is een nummer dat mij instant raakt. De melodie is aanstekelijk. De tekst gaat over onvoorwaardelijke liefde. Het is geen geheim dat familie en het gezin ontzettend belangrijk voor mij zijn. Een gevoel dat nog sterker aanwezig is sinds de komst van mijn zoontje Lenny.

Familie zorgt bovendien voor een extra nieuwigheid in de generiek door opnieuw de kijkers te betrekken. Elke dag wordt er ruimte voorzien voor de leukste tweet of Facebookpost van een Familie-fan op de voorgaande aflevering. Zo speelt Familie bijzonder kort op de bal, uniek in Vlaanderen. Bij de nieuwe tune horen natuurlijk ook nieuwe beelden van alle Familie-personages. Eerst wordt de wintergeneriek op de kijkers losgelaten, in het voorjaar volgt een zomerse variant. Voor deze opnames verzamelde de voltallige hoofdcast enkele weken geleden in het grootste geheim. Helaas zonder Roel Vanderstukken, die door zijn onverwachte afwezigheid niet in de wintergeneriek, maar wel in de zomerversie van volgend jaar te zien zal zijn.

De nieuwe generiek en de vernieuwde beeldvoering zijn vanaf maandag 6 november 2017 elke weekdag om 20.00 uur te zien bij VTM. Nu al benieuwd? Bekijk de nieuwe generiek dan in preview via deze link.