STROMBOWLI EERSTE FINALIST VAN MIJN POP-UPRESTAURANT 2016

0
1031

SPANNENDE STRIJD OM TWEEDE FINALEPLAATS TUSSEN KOMMÁTI EN JALAPEÑO LOCO

 mpur_s3_afl22_embargo_001    mpur_s3_afl22_embargo_002

De Limburgse zussen Magali en Chloë mogen hun koffers inpakken voor de verhuis naar Knokke-Heist. Topchefs Albert Adria en Gert De Mangeleer waren namelijk rotsvast overtuigd: Strombowli verdient die eerste finaleplaats. Hun gerechten werden gesmaakt en waren in balans. De chefs voelden veel passie in de keuken, maar ook in de zaal. En ook de vlotte en vriendelijke bediening van Magali werd opgemerkt. Dit tot grote vreugde van Magali, Chloë en hun hele team.

Hier konden we alleen maar van dromen“, vertelt Chloë. “Twee topchefs die onze gerechten zo lekker vinden en voelen dat we dit met heel veel liefde doen, we moeten er nog altijd van bekomen. We zijn echt superblij dat we in de finale staan en we gaan de volgende weken het beste van onszelf geven.”

mpur_s3_afl22_embargo_004mpur_s3_afl22_embargo_003

Miette en Willem van Jalapeño Loco en Sven en Amanda van Kommáti zullen nu alles uit de kast moeten halen om de kijker te overtuigen dat ook zij een plaats verdienen in de finale. Eén van hen moet op de valreep nog de deuren sluiten. Stemmen kan vanaf nu tot zaterdag 14 mei 2016 om 18.00 via vtm.be en de VTM-app. Vanaf zondag 15 mei sluiten de resterende pop-ups even de deuren voor het grote publiek om zich voor te bereiden op hun verhuis naar Knokke-Heist. Daar zullen ze terug full force gaan vanaf de avondservice op vrijdag 20 mei 2016.

Bron:Vtm

Foto’s:Vtm