Switch de quiz met Adriaan Van den Hoof deze zomer op één

0
751
@VRT

Vanaf juli wordt er weer ‘geswitcht’ in een nieuw seizoen van de populaire quiz met Adriaan Van den Hoof. Ook nu spelen elke weekdag vijf kandidaten de quiz zonder punten. De app krijgt een bijzondere update: vanaf juni komt er een bijzondere WK-editie van de Switch game. Zo kunnen kijkers thuis die zelf Switch willen spelen, hun eigen personage creëren en zichzelf en hun vrienden uitdagen.

Switch: de nieuwe dagelijkse quiz zonder punten met Adriaan Van den Hoof

De hele week dezelfde vijf kandidaten

Vanaf 27 juni strijden elke week vijf kandidaten om de hoogste plaats in Switch.

Tijdens de quiz geeft de volgorde van de kandidaten hun tussenstand weer. Als ze een goed antwoord geven, ‘switchen’ ze van plaats met een tegenkandidaat in een hogere positie. Het komt er voor de kandidaten op aan om je met juiste antwoorden al switchend op te werken richting de felbegeerde eerste plaats.
Na elke ronde in Switch valt de laatste in de stand af. Maar de afvallers komen de volgende dag gewoon weer terug, want een hele week spelen dezelfde vijf kandidaten tegen elkaar. De volgorde waarin ze afvallen, bepaalt hun startvolgorde van de volgende dag. De eerste die afvalt op maandag, start dinsdag op positie 1.

 

Donderdag 16 juni 2016 — Gedaan met muggenbeten, vaarwel zonnebrand. Deze zomer is er geen enkele reden meer om buiten te komen want Adriaan Van den Hoof presenteert Switch, een nieuwe dagelijkse quiz zonder punten.

Switch, vanaf 27 juni elke weekdag om 20.00 uur op Eén