VTMKZOOM NEEMT IN APRIL AFSCHEID VAN KAREN, KRISTEL EN JOSJE IN MERCI K3-MAAND

0
1420

KINDERZENDER ROEPT OOK IEDEREEN OP OM MEE TE WERKEN AAN GROTE AFSCHEIDSVIDEO

VTMKZOOM wil in april Karen, Kristel en Josje nog een laatste keer in de bloemetjes zetten en organiseert daarom de Merci K3-maand. De kinderzender zendt daarvoor vanaf zaterdag 9 april een hele maand lang K3-films, -reeksen en -specials uit. VTMKZOOM roept ook iedereen op om een leuke video in te sturen via vtmkzoom.be om de meiden uit te wuiven.

K3-films en –specials in het weekend, K3-reeksen in de week

k3_innederland__1            k3bengeltjes_3

 

k3_wensspel_9               k3endekattenprins_6

Naast de start van de eerder aangekondigde animatiereeks ‘De avonturen van K3’ met Hanne, Marthe en Klaasje rond 08.00 zendt VTMKZOOM op zaterdag 9 april om 08.25 de film K3: Dierenhotel uit. De weken daarna bepalen de VTMKZOOM-kijkers wat er te zien is op zaterdagochtend in de Merci K3-maand. In de rubriek ‘Jij Kiest K3’ kunnen de kijkers vanaf 9 april via vtmkzoom.be op hun favoriete K3-reeks stemmen. De populairste reeks van die week wordt telkens op zaterdagochtend om 08.10 met vier afleveringen uitgezonden. Er staat ook elke zaterdag rond 16.15 een K3-special geprogrammeerd zoals K3 en het Wensspel en K3 in Nederland.

Op zondag programmeert VTMKZOOM een maand lang een K3-film. Op zondag 10 april zijn Karen, Kristel en Kathleen te zien in K3 en het Ijsprinsesje. Ook K3 en de Kattenprins (17/04), K3 en het Magische Medaillon (24/04) en K3 Bengeltjes (01/05) staan op de planning tijdens de Merci K3-maand.

Ook tijdens de week staat er iets speciaal op het programma: VTMKZOOM eert Karen, Kristel en Josje door elke weekdag drie afleveringen van verschillende K3-reeksen na elkaar uit te zenden in het Merci K3-uur: Dit is K3, K3 Kan Het, Hallo K3 en Welkom bij K3 wisselen elkaar af.

Ook VTMKZOOM-kijkers kunnen Karen, Kristel en Josje uitzwaaien

VTMKZOOM wil ook iedereen, jong en oud, de kans geven om Karen, Kristel en Josje uit te zwaaien. Iedereen kan daarvoor vanaf vandaag een leuke video insturen via vtmkzoom.be waarin ze de meiden uitwuiven. De kinderzender bundelt alle filmpjes en maakt voor het trio een grote afscheidsvideo. Wie een filmpje instuurt, maakt daarbij ook kans op concerttickets voor de afscheidstournee en een ontmoeting met K3.

‘Merci K3′-maand vanaf 9 april 2016 bij VTMKZOOM
Elke zaterdag: De avonturen van K3, Jij Kiest K3 en K3-special
Elke zondag: De avonturen van K3 en een K3-film
Elke weekdag: Merci K3-uur met afwisselend K3-reeksen

Bron:VtmKzoom

Foto’s:VTMKzoom