Wegens succes extra show Alice in Wonderland

0
29
©Kursaal Oostende

Kursaal Oostende pakt in de kerstperiode van 2017 uit met het magische verhaal van Alice in Wonderland on Ice. Het belooft een unieke familievoorstelling te worden met internationale kunstschaatsers. Het verhaal is speciaal voor Kursaal Oostende opnieuw ingesproken door Nederlandstalige stemmen.

Musicalster Jan Schepens spreekt drie verschillende stemmetjes in: de Gekke Hoedenmaker, het Witte Konijn en de Kletskoekkat. Celine Verbeeckneemt de stem van Alice voor haar rekening. Omdat het nu al een groot succes is, komt er een extra show op 28 december 2017 om 11 uur. Wees snel en boek nu de beste plaatsen!

Op zaterdag 2 december 2017 gaat de persconferentie van Alice in Wonderland on Ice door in Oostende. Wil je een voorproefje op de shows van 27 en 28 december? Kom dan om 11 uur naar het Leopoldpark en geniet mee. Vanaf 12 uur gaat de schaatspiste open voor het grote publiek. Alle info vindt u op www.winterinhetpark.be

Het verhaal
Iedereen kent de magische avonturen van Alice in Wonderland. Het verhaal werd al in 1865 geschreven door Lewis Carroll en werd gedurende 150 jaar in verschillende vormen uitgevoerd. Van theatervoorstellingen tot speel- en tekenfilms. Het verhaal blijft ook vandaag een populaire klassieker onder de sprookjes.

Schaatspiste en projecties 
In Kursaal Oostende wordt het sprookje op een unieke manier gebracht. Het podium zal voor Alice in Wonderland omgetoverd worden in een schaatspiste waarop professionele kunstschaatsers gaan schitteren op meeslepende muziek. Grote videoprojecties rond en op het ijs zorgen voor de extra magische sfeer in de zaal.

De productie
Het gaat om een Russische productie waarbij top kunstschaatsers zorgen voor een adembenemend spektakel. Het verhaal wordt in het Nederlands gebracht en er wordt geschaatst onder begeleiding van Engelse muziek.