WIE HEEFT JUNE VERMOORD?

0
363
Intrigerende zoektocht naar de waarheid start op maandag 29 augustus 2016 met extra lange aflevering

Wie heeft June vermoord? Deze vraag spookt nu al 2 maanden door de hoofden van de Familie-kijkers. De seizoensfinale eindigde in juni met een knal en… de plotse dood van June Van Damme. Kijkers zagen Niko het moordwapen dumpen en op de vlucht slaan. Het begin van een nieuwe, spannende en succesvolle reeks webafleveringen. Niko Op De Vlucht is ondertussen ten einde en heeft 244.000 unieke gebruikers en 7.700.000 video views op de teller staan.

Maar heeft Niko June ook echt vermoord als vergelding voor de aanrijding van Mieke? Was het Stan die de moord op Kirsten wou wreken? Zijn de stoppen doorgeslagen bij Rudi, die door June professioneel aan de kant werd gezet? Is Peter de confrontatie aangegaan met de vrouw die hem het leven zuur maakte? Hebben Mathias en Véronique het heft in eigen handen genomen na de aanranding, in opdracht van June? Of is er meer aan de hand? Het nieuwe seizoen, dat op maandag 29 augustus start met een extra lange aflevering, wordt een spannende zoektocht naar de waarheid. In de eerste week zoomt Familie verder in op de gebeurtenissen na de moord, vanaf maandag 5 september wordt een sprong van 2 maanden gemaakt en gaat het verhaal verder in real time.

FEESTSEIZOEN MET NIEUWE GEZICHTEN

Op 30 december 2016 blaast Familie 25 kaarsjes uit. Dat de reeks helemaal klaar is voor nog eens 25 jaar blijkt uit de vele vernieuwingen die dit jaar zichtbaar zullen zijn. Niet alleen wordt Familie visueel opgesmukt, ook de komst van vele nieuwkomers zorgt voor een frisse wind. Te beginnen met Kürt Rogiers op maandag 5 september en Vincent Banic op dinsdag 6 september. Kürt maakt zijn intrede bij Fashion als de nieuwe CEO en womanizer Lars Dewulf, Vincent neemt de fakkel over van Jelle Florizoone en kruipt in de huid van Guido Van den Bossche. Later dit seizoen duiken ook Ini Massez, Darya Gantura en Jaak Van Assche op.

Wie heeft June vermoord? Herbekijk de seizoensfinale op zondag 28 augustus om 13.45 en ontdek de waarheid vanaf maandag 29 augustus 2016 elke weekdag om 19.55 in Familie.

Bron:VTM

Foto:VTM