Win het album van Isabelle A “Zo Zal Het Zijn” (afgelopen)

0
632
©CNR/music

Win het album van Isabelle A!We geven hier 3 exemplaren weg van het nieuw album van Isbelle A. “Zo Zal Het Zijn”.

 

  • Like onze Facebookpagina én ons YouTube-kanaal
  • Deel de post op je Facebooktijdlijn;
  • Vermeld in de comment het antwoord op de volgende vraag:Met welk nummer won Isabelle A de  beste Belgische productie tijdens radio 2 Zomerhit?
  • De wedstrijd loopt van 20 juli tot 30 juli.Winnaars worden persoonlijk verwittigd en het album wordt per post opgestuurd! Veel succes!

 

Ze werd geboren als Isabelle Adam in de Gentse volkswijk De Muide, maar al gauw werd ze bekend onder de naam Isabelle A. In 1987 kwam haar eerste eigen single op de markt, De Troika. Op de toenmalige BRT mocht ze het jongerenprogramma Tv Tam Tam presenteren. In 1990 werd haar nummer Hé, Lekker Beest een grote nummer één-hit die negen maanden in de hitparade bleef staan en platina haalde. Daarna volgden de hits elkaar in snel tempo op.
Na vele omzwervingen (Swingpaleis, Notenclub, Natural High, samenwerkingen met Luc de Vos en Alex Callier, …) kwam in 2016 de vraag of Isabelle mee wou doen aan de derde editie van het succesvolle VTMprogramma Liefde voor Muziek. Het programma ging in april 2017 op antenne, en Isabelle werd door haar prachtige bewerkingen van andermans werk en haar zangtalent algauw uitgeroepen tot dé revelatie van het programma.

Dit was het moment om samen met de muzikanten uit het programma en Jeroen Swinnen als producer een nieuw album op te nemen met daarop alle opnames van Isabelle uit Liefde voor muziek, drie nieuwe versies
van die opnames in de studio en zeven nieuwe nummers. 30 jaar na haar eerste release als tiener is Isabelle A terug en hoe!