Win het album Niels Destadsbader”Speeltijd” (afgelopen)

0
438
©CNR/Mostiko

Win het album van Niels Destadsbader!We geven hier 4 exemplaren weg van zijn album “Speeltijd” 

  • Like onze Facebookpagina én ons YouTube-kanaal
  • Deel de post op je Facebooktijdlijn;
  • Vermeld in de comment het antwoord op de volgende vraag:Van welke zanger is er een originele bewerking van het nummer Skwon Meiske ?
  • De wedstrijd loopt van 14 augustus tot 27 augustus.Winnaars worden persoonlijk verwittigd en het album wordt per post opgestuurd! Veel succes!

 

2016 was op muzikaal vlak het jaar van de grote doorbraak voor Niels. Het album ‘Speeltijd’ scoorde platina (meer dan 20.000 verkochte albums!) en dit werd tijdens de verkiezing van de Music Industry Awards bekroond met een MIA in de categorie ‘populair’. Twee dagen later, in hetzelfde gebouw en op hetzelfde podium, mocht Niels nogmaals opdraven om zijn prijs in ontvangst te nemen van ‘mannelijke muzikant 2016’ op het Gala van de Gouden K’s.En nu nog de radio2 Zomerhit 2017 voor Niels Kan zijn jaar alvast niet meer stuk.

Het was ook een drukke zomer voor Niels met de vele zomeroptredens in Vlaanderen zoals op Suikerrock en Marktrock in Aalst.En Niels  mocht  zelfs de zomer van 2017 op het grote podium van  Werchter Boutique staan.