Win twee duotickets voor “Footloose musical” 2 augustus 2017! ( Afgelopen)

0
523
©Footloose

Deze zomer komt de dansmusical “Footloose” naar het Kursaal van Oostende en wil je er graag bij zijn?Dan kan je hier  twee duotickets winnen voor “Footloose” voor de avond voorstelling van 2 augustus 2017.Lees hieronder onze wedstrijd vraag!

DANSMUSICALS

‘Footloose’, de musicalversie van de iconische film met Kevin Bacon uit 1984. Het Kursaal houdt tradities in ere en brengt de originele Engelstalige versie met vertalingen via projectie in het Nederlands en het Frans.

HET VERHAAL
De film gaat over de tiener Ren die na de dood van zijn moeder van Chicago naar Bomont verhuist. Ren is bezeten door muziek en dansen, maar dat is in Bomont verboden. Dominee Moore is er tegen omdat zijn zoon na een nachtje fuiven is omgekomen in een ongeval. Ren blijft volhouden en kan de dominee overtuigen een dansavond te organiseren.

ORIGINELE VERSIE
Naast het dansspektakel is er opnieuw live-muziek met wereldhits zoals Holding Out for a Hero, Almost Paradise, Let’s Hear it for the Boy en het onvergetelijke Footloose.

De tournee zal van 26 juli tot en met 6 augustus 2017 halt houden in Oostende.

Duur: 2 uur 30 min. (inclusief 20 min. pauze)

Like onze Facebookpagina;

Deel de wedstrijdvraag op je tijdlijn;

Geef in de comments onder de wedstrijdpost op Facebook en in mail het antwoord op de volgende vraag:Welke musical vond er vorige zomer in 2016 plaats in het Kursaal van Oostende?

deze wedstrijd loopt tot 30 april 2017