WIE WINT MIJN POP-UPRESTAURANT 2017?

0
326
©medialaan/vtm

TJOP’S of Table’O: één van hen wint op donderdag 4 mei de grote finale van Mijn Pop-uprestaurant 2017. Kiest Vlaanderen voor het barbecueconcept van de smokey boys? Of gaat hun voorkeur uit naar de culinaire kunstwerkjes van Daniela & Mitchell? Alleen de kijker beslist tijdens de grote live finale, vanuit de pop-ups aan de jachthaven van Blankenberge.

De finale van Mijn Pop-uprestaurant zou natuurlijk geen finale zijn mochten er niet nog enkele verrassingen uit de lucht komen vallen. Juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Gert Verhulst hebben dan ook meteen een belangrijke mededeling voor de finalisten… En natuurlijk is het ook aan de jury zelf om kleur te bekennen. Wie verdient volgens hen de overwinning?

De inzet is alleszins groot, want de winnaar steekt 50.000 euro extra op zak. Sowieso gaat geen enkele finalist met lege handen naar huis, dankzij de sterren die ze verdienden. Daniela & Mitchell streken 11.500 euro op en zien het bedrag bij winst oplopen tot 61.500 euro. TJOP’S won voor 7.000 euro aan sterren en strijdt dus voor 57.000 euro.

Evi Hanssen leidt de finale in goede banen. Samen met de finalisten, vrienden, familieleden én de ex-kandidaten blikt ze terug op hun parcours en de allerlaatste services in TJOP’S en Table’O. De afgelopen weken werden de pop-ups overrompeld en ook de laatste dagen willen zo veel mogelijk mensen nog een tafeltje bemachtigen. Hoe verliepen de laatste dagen in Blankenberge? En hoe namen de duo’s afscheid van de pop-ups waarvoor ze bloed, zweet en tranen overhadden?

Ten slotte is het aan de kijker thuis om alle meningen van de voorbije weken in de weegschaal te leggen en te bepalen wie de winnaar wordt van Mijn Pop-uprestaurant 2017. Stemmen kan zowel online via vtm.be en de VTM-app, als via sms naar 6677. In het slotdeel krijgen Daniela & Mitchell en Karel & Birger de ontknoping te horen. Zij aan zij en in aanwezigheid van de jury wordt bekendgemaakt wie Mijn Pop-uprestaurant 2017 wint en met een smak geld naar huis gaat.

vtm.be                                 FacebookMijn Pop-uprestaurant                            Twitter#mijnpopup